Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αναβολή Πρωτέας-ΚΓΣ λόγω εκλογών

Το άλλο Σαββατοκύριακο (12-13/5) θα γίνει το ματς του Κερκυραϊκού στη Θεσπρωτία, λόγω των εθνικών εκλογών - Κανονικά τα Σαββατιάτικα (5/5) ματς της προτελευταίας αγωνιστικής στη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ.
*
Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ και στο… οργανόγραμμα του Κερκυραϊκού, φέρνουν οι επικείμενες (6/5) εθνικές εκλογές. Πιο συγκεκριμένα, η κερκυραϊκή ομάδα, βάσει προγράμματος, επρόκειτο να αγωνιστεί ανήμερα, Κυριακή, με τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Τσιάβου». Οι πολιτικές, ωστόσο, εξελίξεις, έφεραν νέα δεδομένα.
Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε η Ένωση, ενώ τα σαββατιάτικα (5/5) ματς της προτελευταίας αγωνιστικής (Ακαδημία ΠΑΟ- Θρύλος και Δυναμό Κιάφας- Ηρακλής Φιλιατών) θα διεξαχθούν κανονικά, το ματς του Κερκυραϊκού, στη Θεσπρωτία, «θα γίνει την επόμενη αγωνιστική (12-13). Και κατόπιν θα γίνουν οι εναπομείναντες αγώνες». Κοινώς, της αυλαίας (Πάργα- Πρωτέας, Κερκυραϊκός- Ακαδημία ΠΑΟ, Θρύλος- Δυναμό Κιάφας). Σε ημερομηνία, που θα γνωστοποιηθεί προσεχώς. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΚΓΣ έχει άλλο ένα ματς χρωστούμενο: αυτό με τον Ηρακλή, στους Φιλιάτες, από την 2η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: