Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Χαμόγελα για το "Χαμόγελο του παιδιού"

 
small elas-kgs1
Επιτυχημένος ο αγώνας ανθρωπιάς ανάμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και τους πρωτοπόρους της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

*
Με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο (29/12) το απόγευμα, στο κλειστό του ΕΑΚ, ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας μπάσκετ, ανάμεσα στον πρωτοπόρο της Α’ ΕΚΣΒΑΔΕ, Κερκυραϊκό και την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κερκύρας. Με σκοπό, τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό θα μπορούσε, βεβαίως, να είναι περισσότερος, τούτο, ωστόσο, ουδόλως σκίασε την αισιόδοξο και χαμογελαστή πλευρά του απογεύματος, που, αγωνιστική, βρήκε νικητές... Σιγά τη σημασία! Κρατήστε, απλά, πως το ματς εξελίχθηκε άκρως ανταγωνιστικά ίσαμε το τέλος, κάνοντας ακόμη πιο ενδιαφέρον το όλο event και το οποίο οι διοργανωτές φρόντισαν να διανθίσουν με ωραία, εμβόλιμα tips.
Όπως οι μαζορέτες γνωστής σχολής χορού, που μεταξύ των δεκαλέπτων φρόντισαν να ξετυλίξουν το ταλέντο τους, αλλά και οι διαγωνισμοί, π.χ. ελευθέρων βολών, που πραγματοποιήθηκαν επίσης στα «νεκρά» διαστήματα του ματς, ανάμεσα σε μικρούς, επίδοξους... αστέρες και οι οποίοι, βεβαίως, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των πάντων. Ό,τι άλλο, περιττό. Ή, για την ακρίβεια, αποτυπωμένο (απλά) από τον φωτογραφικό φακό... του φοιτητή του Ιονίου Πανεπιστημίου Ραψομανίκη Τάσου!
 



Προσθήκη λεζάντας






















Δεν υπάρχουν σχόλια: