Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΚΓΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ 50-58

Πρώτη ήττα στη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ για τον Κερκυραϊκό, στον τρίτο αγώνα του, απ’ τον Πρωτέα, στο ΕΑΚ - Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μπάνου ο "Ιστορικός", ο οποίος κάνει λόγο για "προκλητική, πονηρή και στοχευμένη" διαιτησία!
*

Δεν τα κατάφερε ο Κερκυραϊκός… Και «πληρώνοντας» την αδυναμία του να βρει λύσεις απέναντι σε μια διαβασμένη άμυνα, γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής την ήττα από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας με 58-50, την πρώτη του στο φετινό Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Τα πάντα κρίθηκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου ο Πρωτέας, κατάφερε να "γυρίσει" το μικρό προβάδισμα που κρατούσε σταθερά η κερκυραϊκή ομάδα (27-20 ημίχρονο), εκμεταλλευόμενος, τόσο τα λάθη των γηπεδούχων, όσο και κάποια... περίεργα σφυρίγματα του β' διαιτητή, Μπάνου, απ' τον οποίοι οι άνθρωποι του Κερκυραϊκού έχουν μπόλικα παράπονα. Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως, σε ανάρτηση στο επίσημη σάιτ της ομάδας, η διαιτησία του χαρακτηρίζεται "προκλητική, πονηρή και στοχευμένη"! Το μοναδικό ευχάριστο στο παιχνίδι  ο 97ρης Χονδρογιάννης που εντυπωσίασε

Το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το ρεπό της Πάργας έφερε τους Θεσπρωτούς μόνους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και συγκάτοικο του «Ιστορικού», στην τρίτη θέση, τον Θρύλο Ιωαννίνων, ο οποίος, λίγο νωρίτερα, επικρατούσε άνετα της Ακαδημίας Παναθηναϊκού, με 60-34. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Κερκυραϊκός μετρά μόλις τρεις αγώνες, έναντι πέντε της Πάργας και τεσσάρων των Πρωτέα και Θρύλου, οπότε σε… πραγματικές συνθήκες, η κατάσταση είναι κομματάκι καλύτερη απ’ αυτήν που εμφανίζει ο βαθμολογικός πίνακας.

Τα δεκάλεπτα: 17-14,27-20,37-33,50-58
>Στο άλλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, το ντέρμπι των ουραγών, η Δυναμό Κιάφας συνέτριψε στους Φιλιάτες τον τοπικό Ηρακλή με 93-39. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη νίκη της ιστορίας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: