Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ηττα των παμπαίδων του ΚΓΣ στην Ηγουμενίτσα

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του πιτσιρικά φόργουορντ, ο Κερκυραϊκός γνώρισε την ήττα από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσα στην πρεμιέρα του στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων.

*
Αν και μόλις στον δεύτερο αγώνα του (για την τρίτη, πάντως, αγωνιστική), ο «κερκυραϊκός» (7ος) όμιλος στο Πρωτάθλημα Mini ’98 (Παμπαίδες) της ΕΣΚΑΒΔΕ, έχει ήδη φαβορί για την πρωτιά. Και δυστυχώς, δεν είναι κανείς απ’ τους δύο εκπροσώπους του νησιού. Αλλά ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας.
Η ομάδα της Θεσπρωτίας, μετά τον Φαίακα, στην πρεμιέρα, επικράτησε και του Κερκυραϊκού (σ’ ένα ματς, η διεξαγωγή του οποίου έμοιαζε με το… γιοφύρι της Άρτας κι ενώ έχει αναβληθεί και το εγχώριο ντέρμπι, της 2ης ημέρας), με 56-42. Και με «δύο στα δύο» πήρε ξεκάθαρα κεφάλι, σ’ έναν όμιλο, που, για τους μη γνωρίζοντες, αποτελείται μόλις από τρεις ομάδες, εκ των οποίων προκρίνονται οι δύο.
Επί της ουσίας, η ιστορία κρίθηκε στο β’ δεκάλεπτο, όταν ο Πρωτέας πήρε διψήφια διαφορά, την οποία και κατάφερε να βαστήξει ως το τέλος. Με τον ΚΓΣ να «πληρώνει», κατά βάση, τα προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού (ελλείψει κλασικού πλέι μέικερ) και την απουσία αξιόπιστων επιθετικών λύσεων, πλην του Μακρίδη, ο οποίος «έγραψε» τους 25 της ομάδας του. Πάνω απ’ τους μισούς! Αν υπάρχει ένα θετικό στοιχείο για την κερκυραϊκή ομάδα, είναι η προσπάθεια των πρωτάρηδων (Βήτας, Ραψομανίκης), ιδίως στο αμυντικό κομμάτι. Τον αγώνα «σφύριξαν» οι Ράπτης, Νέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: