Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νίκη Σχερίας 60-47

sxeria 2 
Η Σχερία συνεχίζει αήττητη στην γυναικεία ΕΣΚΑΒΔΕ αφού επικράτησε στο ντέρμπι της ημέρας, της Ναυπάκτου με 60-47 και έμεινε μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας.Η κερκυραϊκή ομάδα, ήθελε να εξασφαλίσει νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά στο ΕΑΚ, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς στη Ναύπακτο, σε ένα παιχνίδι που θα κριθούν πολλά, αν όχι όλα για την πρωτιά στην κατηγορία.
Όσο για την επόμενη αγωνιστική, η Σχερία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, με τα κορίτσια του Γρηγορίου να θέλουν να δώσουν συνέχεια στην αήττητη πορεία τους και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στο στόχο των μπαράζ ανόδου. «Δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημά στην συνέχεια. Τα δυο επόμενα παιχνίδια, είναι μια μίνι προετοιμασία για εμάς, για το δύσκολο παιχνίδι στην Ναύπακτο. Είναι καλοί οι 13 πόντοι διαφορά που εξασφαλίσαμε σήμερα. Θα μπορούσαν να ήταν 18 αλλά προτιμώ την ανταλλαγή πέντε πόντων, με την εμπειρία που αποκόμισαν τα κορίτσια που χρησιμοποίησα στο τέταρτο δεκάλεπτο» σημείωσε ο Βασίλης Γρηγορίου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ατμόσφαιρα στο ΕΑΚ, ήταν καταπληκτική και συνέβαλε αρκετά στην ψυχολογία των κοριτσιών της Σχερίας. Πρώτη σκόρερ για τις «κόκκινες» η Τοζιοπούλου με 20 πόντους.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-13, 8-15 (ημ. 25-28), 19-5, 16-14 (τελ. 60-47)
Διαιτητές της αναμέτρησης : Γ.Μπάνος-Κ.Σαγιάς (¨Αριστοι)

ΣΧΕΡΙΑ (Β.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ): Βάλμη 15, Μητραντζά, Γκίκα, Φακιολά 2, Καλούδη 4, Τοζιοπούλου  20, Βοντετσιάνου 2, Κίου, Νεράντζη, Παναγιωτίδου 17, Μυρώνη.
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ(Κ.ΒΑΣΑΛΩ): Βλαχοπούλου, Αγγέλη, Δεβετζόγλου Νικολάου, Ανδρεοπούλου, Ασημάκη, Πετσίνη, Καραγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: