Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ήττα στον πόντο για τον Φαίακα

Ήττα στον πόντο για τον Φαίακα  σ’ ένα συγκλονιστικό ματς με κακό φινάλε – Πάντα πρώτος ο ΑΟ Αγρινίου, καλή για τις κερκυραϊκές ομάδες η ήττα – έκπληξη του Παναιτωλικού απ’ την Παραμυθιά.
Την ευκαιρία να μπει στην εξάδα της βαθμολογίας, της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, είχε το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα μπάσκετ του Φαίακα. Έμεινε, ωστόσο, με την… όρεξη, καθώς, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, το συγκρότημα του Ίσσαρη, γνώρισε την ήττα απ’ τον Αίολο Αστακού στο ΕΑΚ, με 61- 60, παραχωρώντας στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, την έκτη θέση του πίνακα.
Την προέλασή του προς την Γ’ Εθνική συνέχισε ο ΑΟ Αγρινίου, ο οποίος επικράτησε εντός του ΑΓΣΙ με 81- 71, ενώ η Βόνιτσα, αν και δυσκολεύτηκε (71-68), πήρε τη νίκη στη Νικόπολη και ακολουθεί ένα βαθμό πιο κάτω.
Στις ειδήσεις της ημέρας, η πρώτη νίκη της Παραμυθιάς, η οποία «καθάρισε» με 72-66 τον Παναιτωλικού. Αποτέλεσμα άκρως ευνοϊκό για τις δύο κερκυραϊκές ομάδες (Φαίακας, Ιόνιος), οι οποίος, παρά τις σαββατιάτικες ήττες τους, έμειναν στο +2 και +1 αντίστοιχα απ’ τους Αγρινιώτες, αλλά και στο +3 και +2 από τον Άτλαντα, ο οποίος, στο τελευταίο ματς της ημέρας, γνώρισε, όπως αναμενόταν, την ήττα στη Ναύπακτο (76- 49), που ανέβηκε στην πέμπτη θέση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
Νικόπολη – Βόνιτσα 68- 71, ΑΟ Αγρινίου – ΑΓΣΙ 81- 71, Φαίακας – Αίολος Αστακού 60-61, ΑΕ Καναλακίου – Ιόνιος 82- 77, Παραμυθιά – Παναιτωλικός 72 -66, Ναύπακτος – Άτλας 76-49.

Δεν υπάρχουν σχόλια: