Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτος ο ΚΓΣ, παρά την αναβολή!

Πρώτος ο ΚΓΣ, παρά την αναβολή! 
Στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ, μπορεί ο αγώνας του Κερκυραϊκού με τον Ηρακλή Φιλιατών να αναβλήθηκε, λόγω της απεργίας των ναυτεργατών, που κατέστησε αδύνατη τη μετάβαση της κερκυραϊκής ομάδας στους Φιλιάτες, οι υπόλοιποι αγώνες, όμως, της 2ης αγωνιστικής, έγιναν κανονικά.
Το αξιοσημείωτο; Κανείς δεν έκανε το «δύο στα δύο»! Καθώς ο ΑΟ Πάργας (60-31 στην πρεμιέρα την Ακαδημία ΠΑΟ), ηττήθηκε από την Δυναμό Κιάφας (42-69 από τον ΚΓΣ) με 60-40, ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας που επικράτησε με 69-42 της Ακαδημίας ΠΑΟ, είχε την 1η αγωνιστική ρεπό και ο Θρύλος Ιωαννίνων, που «καθάρισε», μία εβδομάδα πριν, τον Ηρακλή Φιλιατών, είχε ρεπό ετούτη την αγωνιστική!
Αντίθετα, μία ομάδα, η Ακαδημία του Παναθηναϊκού, γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα της, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει τον «αδύναμο κρίκο» της τρέχουσας σειράς αγώνων.
>Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τους αγώνες Πρωτέας – Δυναμό Κιάφας, Πάργα – Ηρακλής Φιλιατών και Κερκυραϊκός – Θρύλος Ιωαννίνων (Κυριακή, 19/2 – 16.00, ΕΑΚ). Ρεπό η Ακαδημία ΠΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: