Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΚΓΣ


Ούτε την Τρίτη διεξήχθη ο εξ αναβολής αγώνας του ΚΓΣ με τον Ηρακλή, για τη 2η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ - Κορυφή για Κιάφα, μετά τη νίκη της επί της Ακαδημίας ΠΑΟ.
 
*
Τελικά, δεν του ‘ναι… πεπρωμένο να διεξαχθεί του αγώνα του Κερκυραϊκού με τον Ηρακλή Φιλιατών, στην ηπειρωτική πόλη. Αρχικά, το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Το ματς αναβλήθηκε και ορίστηκε, νέα ημερομηνία, η 10η Απριλίου. Δηλαδή, χθες, Τρίτη. Μαζί με το έτερο χρωστούμενο παιχνίδι, της Δυναμό Κιάφας, με την Ακαδημία ΠΑΟ, στα Γιάννινα. Αμ, δε! Νέα αναβολή! Και εν αναμονή, πλέον, του καινούριου ορισμού του από τη διοργανώτρια, με την ελπίδα η τρίτη να αποδειχτεί και…τυχερή.
Αντιθέτως, ο αγώνας των Ιωαννίνων, διεξήχθη κανονικά. Και, όπως αναμενόταν, η Δυναμό πήρε εύκολα τη νίκη, απέναντι στην εφηβική ομάδα της Ακαδημίας, με 85-39. Αποτέλεσμα, το οποίο την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν πόντο (αλλά με ματς περισσότερο) απ’ το Πρωτέα Ηγουμενίτσας και τρεις από Θρύλο Ιωαννίνων και Κερκυραϊκό, που… σκοτώνονται για την τρίτη θέση.
Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη αγωνιστική (22/4), ο Κερκυραϊκός θα κάνει το ρεπό του, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες είναι οι εξής: Πρωτέας - Ηρακλής Φιλ., Πάργα - Θρύλος, Ακαδημία - Δυναμό Κιάφας.
>Η βαθμολογία: 1. Δυναμό Κιάφας 16 (9 αγ.), 2. Πρωτέας 15 (8), 3. Θρύλος 13 (8), 4. Κερκυραϊκός 13 (8), 5. Πάργα 13 (9), 6. Ακαδημία 9 (8), 7. Ηρακλής Φ. 8 (8).

Δεν υπάρχουν σχόλια: