Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΚΓΣ: Παμπαίδες με… όραμα τελικού!




Τις ελπίδες τους για είσοδο στον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος διεκδικούν την Κυριακή (29/4) οι «μικροί» του Ραψομανίκη, αντιμετωπίζοντας στο «Αλ.Τσιάβου» το φαβορί, ΑΓΣ Ιωαννίνων.
*
Η πιο μεγάλη ώρα έφθασε για τους Παμπαίδες (Mini ’98) του Κερκυραϊκού. Καθώς αύριο, Κυριακή (29/4) το απόγευμα (17.00), διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ηλικιακού τους Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ, αντιμετωπίζοντας στον δεύτερο ημιτελικό, τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Τσιάβου».
Αντίπαλος, σε περίπτωση πρόκρισης, θα είναι ο ΑΟ Αγρινίου. Ο οποίος σήμερα (Σάββατο, 28/4), στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό, στην Άρτα, επικράτησε με 60-54 της Νικόπολης και «κλείδωσε» το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο ματς της επόμενης Κυριακής (6/5), σε έδρα και ώρα, που θα καθοριστούν εντός της εβδομάδας.
Για τους πιτσιρικάδες του Ραψομανίκη, αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής δουλειάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και αποκορύφωμα της οποίας υπήρξε η μεγάλη νίκη επί της Παραμυθιάς με 40-38, την προηγούμενη εβδομάδα, στους «οκτώ». Κι ενώ νωρίτερα, είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση, ως δεύτεροι, από τον Ζ’ όμιλο, πίσω από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας (θύμα του ΑΓΣΙ στη φάση των «οκτώ», 66-58), λόγω καλύτερης διαφοράς πόντων επί του Φαίακα (νίκη 57-48 στο πρώτο ματς, ήττα 49-43 στο δεύτερο).
Ο ΑΓΣΙ θεωρείται το φαβορί στον κυριακάτικο ημιτελικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ούτως ή άλλως, η πορεία του ΚΓΣ στο θεσμό, κρίνεται επιτυχής, οπότε… κανένα άγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: