Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΦΙΛΙΚΆ ΜΕ ΠΑΟΚ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΓΣ

Διήμερο εμπειριών για την αυριανή Παιδική ομάδα του «Ιστορικού», το διήμερο 17-18 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη - Ποιοι απαρτίζουν την αποστολή.
*
Για τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται οι πιτσιρικάδες της ομάδας μπάσκετ Παμπαίδων ’97, του Κερκυραϊκού. Αιτία, το «κλείσιμο» δύο φιλικών αγώνων με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, την Τρίτη και την Τετάρτη, 17- 18/4, το πρωί, στην Πυλαία, κατόπιν πρόσκλησης του «δικεφάλου». Ενώ την Τετάρτη το απόγευμα, θα υπάρξει και τρίτο φιλικό, με τον Αχιλλέα Τριανδρίας.
Πρόκειται, βεβαίως, για μια σημαντική δεξαμενή εμπειριών για τους μικρούς αθλητές του «Ιστορικού» και η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο - προσπάθεια καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τους, ενόψει των υποχρεώσεών τους για την επόμενη σεζόν. Πλέον, ως Παίδες.
Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, 17/4 και, όπως ήδη ανακοινώθηκε, θα συμμετάσχουν 13 αθλητές, με επικεφαλής τον προπονητή, Αντώνη Ασπιώτη: Θάνος Χονδρογιάννης, Βίκτωρας Βελλέλης, Μάριος Τοπιντζής, Βαγγέλης Γογγάκης, Παναγιώτης Αυγούστης, Δημήτρης Μακρίδης, Άρης Τραγγανίδας, Αντώνης Τερτιλλίνης, Νίκος Ράπτης, Κώστας Αρμενιάκος, Παντελής Καββαδίας, Ντάνιελ Αμπατζίδης και Αλέξης Γαϊτανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: