Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΚΓΣ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Η αντεπίθεση του Φαίακα στο τελευταίο δεκάλεπτο, άγχωσε τον «Ιστορικό», που, εντέλει, πήρε το εισιτήρια για τους «οκτώ» - Με Παραμυθιά την Κυριακή του Θωμά, σε φόντο ημιτελικών.

*
Τα… χρειάστηκε, αλλά πέρασε! Στους «οκτώ» του Πρωταθλήματος της ΕΚΣΒΔΕ πέρασε την Παρασκευή η ομάδα Mini του Κερκυραϊκού. Το συγκρότημα του Ραψομανίκη, μπορεί να ηττήθηκε με διαφορά έξι πόντων από τον Φαίακα (43- 49) στο κλειστό του ΕΑΚ, η διαφορά, ωστόσο, των εννέα, με την οποία είχε επικρατήσει μία εβδομάδα πριν, στον πρώτο «εμφύλιο» (57-48), αποδείχτηκε αρκετή, για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στους «μικρούς» του «Ιστορικού».
Ο ΚΓΣ φάνηκε να ελέγχει την κατάσταση για τρία δεκάλεπτα, όταν και βρέθηκε, όχι μόνο να διατηρεί το σκορ του πρώτου ματς, αλλά και το αυξάνει κιόλας, εξασφαλίζοντας μια μικρή μεν, αλλά σημαντική διαφορά (36- 32). Κυρίως, χάρις στην εξαιρετική εμφάνιση του Μακρίδη (22 π.).
Εντέλει, το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο «μεταλλάχτηκε». Καθώς, επιχειρώντας τη μεγάλη αντεπίθεση και με σερί 17-7, οι Κόκκινοι έφθασαν σε απόσταση βολής από την προνομιούχο δεύτερη θέση του Ζ’ ομίλου (πρώτος και αήττητος, ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας). Μένοντας, ωστόσο, τελικά, με το παράπονο…
Πλέον, η προσοχή του «Ιστορικού» στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής του Θωμά, όταν, σε νοκ- άουτ αγώνα στην Ηγουμενίτσα, με αντίπαλο την Παραμυθιά, θα παλέψει για την είσοδό του στους ημιτελικούς.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 11-10, 8-10, 7-17.
ΚΓΣ (Ραψομανίκης): Ρούσσος, Σ. Ραψομανίκης, Ζέρβας, Παππάς 3, Μακρίδης 22, Βογιατζόγλου 2, Μπάμπουρας 2, Τέσιας 4, Προβατάς 4, Χυτήρης 5, Λάμπρος 2, Βήτας.
ΦΑΙΑΚΑΣ (Κονιδάρης): Τσουκιάς 6, Μπεσίρης, Παπαδάτος, Γκίκος 6, Δημάκος 3, Καπελάκης 8, Λινοσπόρης 10, Ν. Χυτήρης 2, Κόντης 14, Κολοβός, Χανδρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: